Snadnější cestu ke zdraví již nenajdete!

Nabízené služby

 

 V Centru Zdraví pro duši naleznete tyto služby, o kterých se dozvíte více na jednotlivých stránkách, stačí kliknout na nadpis:

 

Žádná z těchto nabízených služeb nenahrazuje klasickou zdravotní péči, kterou ze zákona zajišťuje stát prostřednictvím jím ustanovených subjektů.

 

Masáže

  • vybrat si můžete z celé řady masáží tu pro Vás nejvhodnější. 

 

Infračervený systém Amethyst BioMat

  • dokonalý systém vnitřního prohřátí těla, rehabilitace, posílení imunitního systému

 

BIOOZON – celotělová ozonová lázeň

  • ozon je skvělý prostředník pro řešení mnoha a mnoha neduhů, které nás mohou trápit. Vybrati si můžete buď celotělovou aplikaci nebo aplikaci jen na nohy, pokud například trpíte plísní na nehtech, často se vám potí nohy či máte jakékoliv problémy s chodidly, prsty a kotníky.

 

Metoda ACCESS BARS®

  • metoda, která umožňuje rychle změnit naše vědomí a odblokovat co je potřeba. Během ACCESS BARS® sezení se Praktik lehce dotýká 32 specifických bodů „BARs“ na hlavě klienta. Tyto cílené dotyky aktivují elektromagnetickou složku myšlenek, pocitů a emocí. Rozprouděním Bars se ve vašem životě snadno mění vše, co jste si přáli změnit.

Metodu Access Bars kombinuji s infračervenou termoterapií a iontovou terapií na zklidnění těla i mysli.

 

Metamorfní technika – „jemný dotek mocné transformační síly“

  • jemný dotek mocné transformační síly – velmi příjemná a jemná metoda s hlubokými účinky, která umožňuje překlenout emocionální, fyzické či psychické bloky a rozvinout tak vlastní potenciál

 

 „Masáže“ pro děti a rodiče – program MISP

  • dotek je základní lidská potřeba. V případě, že v našem životě chybí, strádáme, jak fyzicky, tak psychicky. Naučím vás jednoduchou a hravou sestavu tahů, které vycházejí z programu MISP (Massage in Schools Programme). Masírují se buď děti vzájemně, nebo děti a rodiče. Více o programu MISP najdete na www.misa-cz.com

 

 

 

Ceník jednotlivých služeb